a-list

Az A-list Salon & Spa 2003-ban nyitotta meg első üzletét Budán Galgóczi Zsuzsanna vezetésével.
A szalon jelenleg 3 üzlettel várja a szépülni vágyókat, Budán, Pesten és Hűvösvölgyben.

 

Mindhárom szépségszalon belső kialakításánál fontos szempont volt a nyugalom és béke megteremtése, hogy vendégeink a lehető legjobban érezzék magukat miközben nálunk szépülnek.
A színek megnyugtató játéka sokban hozzájárul ahhoz, hogy pihentető, kényeztető érzés legyen a szolgáltatások igénybevétele. Persze a harmónia és a színek önmagukban nem elegendőek, ezért párosul mellé kellő szakmai hozzáértés. A jól képzett, kedves, figyelmes kollégáinkkal válik teljessé minden szolgáltatásunk.

 

 

Hivatásunk a szépítés, célunk felszínre hozni, tündöklővé csiszolni a belső és külső szépséget egyaránt! 

Személyre szabott, szakértő tanácsainkkal segítünk megismerni és megtervezni minden egyes vendégünk külső báját. Szalonunkat barátságos, oldott hangulat jellemzi, ahová öröm újra és újra visszatérni.

Sokrétű szolgáltatásaink a szépségápolás széles területét lefedik. Szolgáltatásaink egészségmegőrző hatásúak, jó közérzetet és feltöltődést nyújtanak.

A korszerű, magas színvonalú, valamint egészséges összetevőket alkalmazó szépségápolás elkötelezett hívei vagyunk.

Fodrászatunkban kiemelten figyelünk a haj egészségére. A kívánt frizura elkészítése során fodrász kollégáink kedves tanácsokkal látják el vendégeinket az otthoni hajápolás teendőivel. Fodrászatunkban a prémium kategóriás amerikai REDKEN termékekkel dolgozunk, amelyek tökéletes ápoltságot és hidratálást biztosítanak.

Tulajdonosunkat Galgóczi Zsuzsannát (Redken Business Artist) érte először hazánkban az a megtiszteltetés, hogy a Redken termékek és festékek kizárólagos oktató fodrásza legyen, tudását és szakértelmét átadja más szalonok fodrászainak és megismertesse a Redken termékek professzionális minőségét. Zsuzsanna a három A-list szalon vezetésén és Redken oktatásokon kívül megalapított saját oktatóközpontját, az A-list Professional Hair Institute-ot, ahová fodrászkollégák jelentkezését várjuk sok szeretettel, hogy a különféle melír és vágástechnikákat megtanulják, majd azt kiemelkedő szaktudással alkalmazzák a vendégeik örömére.

 

 Galgóczi Zsuzsanna

Kozmetikánkban a francia eredetű Guinot és Phyt’s termékcsalád kezeléseivel szépítjük és ápoljuk vendégeink arcbőrét. De ezen kívül számos egyéb kezelés, mint például 3D szempilla, gyantázás és arc masszázs is elérhető nálunk.

A fenti szolgáltatásokon kívül rendkívüli népszerűségnek örvend a pesti szalonban található 4 db halpedikűr akváriumunk, amit az országban elsőként alkalmaztunk, de ezen kívül a manikűr és pedikűr szolgáltatásunk is nagyon kedvelt, mivel a legújabb technikák is megtalálhatóak.

Sok szeretettel várjuk azokat a vendégeket, akik egy kis relaxáló élményre vágynak, különböző típusú és erősségű masszázsaink közül mindenki megtalálja a számára kedvezőt!

Szalonjainkban nagy figyelmet fordítunk a gyermekekre is, ők külön erre az alkalomra készített kisautóban vagy hintalóban vágathatják frizurájukat. Ezen kívül mind a 3 szalonunk kutyabarát, így sok szeretettel várjuk a kedvenceket is.

Szalonunk tulajdonosa Galgóczi Zsuzsanna, Redken Business Artist és férje Pintér József, illetve az egész csapat sok szeretettel várják Önöket mind a három A-list Salon & SPA-ban!