Időpontkérés


Van aki hangoztatja, van aki vitatja, van aki megtapasztalja, van aki nem veszi tudomásul, hogy a stílus, a kisugárzás, az első benyomás döntő jelentőségű az életben.

Néhány évvel ezelőtt azért választottam új szakmát, azért tanultam, mert hittem és hiszem, hogy a hajviseletnek ebben meghatározó szerepe van. Egy az archoz illő, az egyéniségnek megfelelő fizura, tükrözi a személyiséget, de igen látványos változást is el lehet érni vele.

Fodrászként ebben „részt vállalni”: kihívás, élmény, öröm és lehetőség, olyan cél, amiért érdemes küzdeni, nap, mint nap újat tanulni,fejlődni. Elképzeléseik, kívánságaik, „álmaik” megvalósítása szakmai ismereteket, tudást, a mesterség csínjának- binyjának, legapróbb fortélyainak kreatív alkalmazását igényli.

Munkámban meghatározó, hogy  a vendégekhez kellő empátiával, barátságos és udvarias kommunikációval viszonyuljak, minden rezdülésükre figyelve, tapintatosan alakítsam, építsem emberi kapcsolatunkat. Hitvallásomra, szemléletemre nagyon pozitív hatást gyakorol, az, hogy Galgóczy Zsuzsanna mesterfodrász, az A-list Salon & Spa megálmodójának és tulajdonosának csapatába kerültem be, pár hónapja.

A-list Salon & Spa - ban megtanultam, hogy mennyire lényeges a jó minőségű fodrász termékek, segédanyagok használata, a haj egészségesen tartásában, úgy, hogy azok minden szempontból kielégítsék a vendégek magas igényét, elvárás szintjén fogékony vagyok az újra, szeretnék minél több szakmai fogást elsajátítani, megvalósítani, annak érdekében, hogy a vendégeim elégedett, örömteli arcát láthassam a tükörben.

A vendégek pozitív visszajelzése a legnagyobb elismerés számomra.