Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Galambos Fanni

Galambos Fanni

Art Director Fodrász - Franchise partner

2021. július óta csapatunk tagja

194 db 5 csillagos értékelés

Pest 

Sziasztok!

Olaszországban éltem és végeztem el a fodrász iskolát, ezért amikor az A-list szalonba érkeztem, őszintén mondva, minden új volt számomra, amit itt láttam és tapasztaltam. Egy nagyon fontos emberi tulajdonságom az akarás, hogy ha kitűzök egy célt magam elé, mindent megteszek azért, hogy elérjem. 

Az első 1 évem a gyakorlásról és a szakmai fejlődésről szólt, ezért is vagyok nagyon boldog, hogy kitartásom meghozta a gyümölcsét, hisz közel 4 éve Franchise partnerként erősítem a József Nádor téri szalont. 

Számomra nagyon fontos, hogy amikor nálam jársz, nagy figyelmet fordítsunk a hajad egészségére és az otthoni ápolásra. A kezelések alatt teljes mértékben Rád hangolódva töltjük el a közös időt. 

Szerencsésnek érzem magam, mert magas fokú termékismeretemmel bármilyen hajat egészségessé és újra ragyogóvá tudok varázsolni. 

Kedves vendégem írta rólam: "A hajegyenesítésem során minden lépésről ismertettek, Fanni nagyon aranyos volt, öröm nálatok a szépülés. Felüdülve távozom minden alkalommal!" - W. Vivien

Remélem hamarosan találkozunk!Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató