Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Horváth Vivien

Horváth Vivien

Art Director Fodrász - Franchise partner

Buda 

Sziasztok!

Fodrászként 2004-ben végeztem, de az igazat megvallva, akkor még nem tudtam milyen kincs is van a kezeim között. Közel 10 évet tettem meg, mire rátaláltam Galgóczi Zsuzsira, aki hitével és szakmai hozzáállásával minden szinten támogatta a mindennapjaimat. Többször próbáltam megfutamodni, de most már tudom, hogy miért nem engedte meg, hogy feladjam az álmomat. 

Franchise partnerként a Szilágyi Erzsébet fasori szalonban azon a helyen vagyok, ahol valóban azt a színvonalat képviselhetem amit én is nyújtani szeretnék a vendégeknek.

Vendégeimnél arra törekszem, hogy a minőség, az odafigyelés és a precizitás, a holisztikus látásmóddal vegyülve teremtsen egy új szakmai világot.

Ha fontossági sorrendet kellene felállítanom, számomra a legfontosabb, hogy megmutassam azt a belső szépséget, ami bennünk rejlik, hiszen a hajnak is energiája és lendülete van, mely képes megváltoztatni az ember kisugárzását. 

Kedves vendégem írta rólam: "Mióta egyszer kipróbáltam az A-list szépségszalonját, csak ide járok. Nemcsak a termékek szuperek, de a kollégák is profik, ráadásul az, ahogy dolgoznak (minőség és moralitás szempontjából) párját ritkítja." - M. Klaudia

Remélem hamarosan találkozunk!