Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Illyés Gabriella

Illyés Gabriella

Exkluzív Fodrász

2015. június óta csapatunk tagja

929 db 5 csillagos értékelés

Buda 

Sziasztok!

Hálás vagyok azért, hogy minden nap őszinte örömmel láthatok neki a feladataimnak, immáron 9 éve az A-list Salon & Spa budai szalonjában.

Gyermekként jöttem ide és Galgóczy Zsuzsi segítségével nem csak szakmailag láttam bele egy teljesen új világba, hanem emberileg is rengeteget fejlődtem, változtam és tapasztaltam általa. 

Örülök neki, hogy magamra találtam ebben a szakmában, hisz nincs annál jobb, mint amikor a nap úgy áldozik le, hogy visszatekintve azt érzem, a legjobb tudásom, türelmem és figyelmem kapták a vendégeim. 

Mindennapjaim tele vannak kedves gesztusokkal, mosollyal, meghitt vagy esetenként vicces beszélgetésekkel és nem utolsó sorban elégedett vendégekkel.

Amit itt megtanultam, az a francia frizurák világa, ahol nem csak festés, balayage és hajvágás a fókusz, hanem az alkalmi frizurák is.

Büszke vagyok rá, hogy mindenkiben a szép és a jó után kutatok. Fontos számomra a lélek, mert ha tiszta, akkor a vonzás törvénye alapján a hasonló, a hasonlót vonzza be.

Kedves vendégem írta rólam: "Kellemes, szinte "kávéházi" környezetben, újságot lapozgatva készül mindig az új frizurám, melyhez megbízható, kiváló minőségű hajápoló termékeket használ a kedvenc fodrászom Gabi, akihez már 7 éve járok rendszeresen." - G. Anett

Remélem hamarosan találkozunk!


Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató