Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Illyés Gabriella

Illyés Gabriella

Art Director

BudaMind ismerjük az érzést, amikor görcsbe rándult gyomorral megyünk fodrászhoz, majd ezt követően könnybe lábadt szemmel távozunk.

Rájöttem arra, hogy ez mind azért van, mert az emberek többsége nem birtokolja azt a szeretetet, áldozatkészséget, figyelmet, tudást, ami a mi szakmánkhoz elengedhetetlen. Arra törekszem, hogy ezen tulajdonságok birtokában legyek. Hálás vagyok azért, hogy minden nap őszinte örömmel látok neki a feladataimnak. Magamra találtam ebben a szakmában. Nincs annál jobb, mint amikor a nap úgy áldozik le, hogy visszatekintve azt érzem, hogy a legjobb tudásom, türelmem, figyelmem és megértésem kapták a vendégeim. Napjaim tele vannak kedves gesztusokkal, mosollyal, meghitt vagy esetenként vicces beszélgetésekkel és nem utolsó sorban elégedett vendégekkel.

Rohan a világunk és mi is vele. Mára már a legnagyobb érték az idő lett. Felbecsülhetetlen az az idő, amit egy olyan burokban tölthetünk, ami csak rólunk szól és kizárunk minden zavaró tényezőt. Nem is gondolnánk, de egy jó szín, fazon vagy frizura egy pozitív láncreakciót indíthat be. Az elégedett vendég mosolyog és kedves, majd ugyanolyan kedves és mosolygós a körülötte lévő emberekkel is. Az utcára lépve egy magabiztos, elégedett, boldog ember lép, aki továbbadja és sugározza azt, ami benne felhalmozódott. Véleményem szerint a külső és belső harmónia elengedhetetlen ahhoz, hogy egész emberek legyünk.

Szánjunk időt magunkra és másokra, fodrászként én is ezt teszem. Természetemből adódik, hogy mindenkiben a szép és a jó után kutatok. Feladatomnak érzem, hogy tükröt tartva a vendégemnek ő is ezt a szépet fedezze fel magában a munkám által.