Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Kovács Dorka

Kovács Dorka

Exkluzív Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő - Franchise partner

2015. március óta csapatunk tagja

242 db 5 csillagos értékelés

PestSziasztok!

Közel 10 éve dolgozom kéz- és lábápolóként az A-list Salon & Spa József Nádor téri szalonjában.

Nagyon fiatalon érkeztem, egészen a pályafutásom elején és őszintén szólva az, hogy együtt tudtam sírni, nevetni, fejlődni, felnőni és Franchise partnerré válni, ez óriási büszkeséggel tölt el a mai napig.

Úgy érzem, hogy ebben a szakmában kiélhetem a kreativitásomat, hisz szeretek játszani a színekkel és elidőzni, aprólékosan odafigyelve minden részletre, hogy maximális tudásomat nyújtsam a vendégeim számára. Iszonyú kritikus vagyok magammal szemben, ezért sokszor már a saját agyamra is megyek.

Munkám tartóssága időnként még engem is meglep, amikor vendégeim 4 - 5 hét után is úgy jönnek vissza hozzám, hogy a munkám még mindig csodálatos eredményt mutat.

Kedves vendégem írta rólam: "Legutóbb pedikűr szolgáltatást vettem igénybe Dorkánál. Az esküvőmre készültünk. Csodásan dolgozott és a benőtt körmöket is profin kezelte." - K. Bianka

Remélem hamarosan találkozunk!

Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató