Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Mező Henrietta

Mező Henrietta

Art Director Fodrász - Franchise partner

Buda 

Sziasztok!

Kicsi koromtól kezdve fodrász akartam lenni és amikor az A-list szalonban találkoztam Galgóczi Zsuzsival és elmondta, hogy már 6 évesen eldöntötte, hogy a fodrász szakmát választja, tudtam, hogy megérkeztem.

Tele önbizalommal készítettem el a próba munkámat és most már csak kuncogok rajta, amikor Ő csak annyit mondott, "Van még hova fejlődni".

Leraktam hát büszkeségem, elkezdtem tanulni és beépíteni mindazt a tudást, amit ő megszerzett. Ma már tudom, hogy egy csoda, amit kihoztam magamból, hisz az álmaim váltak valóra és elégedett Franchise partnerként dolgozom a budai szalonban.

Türelmes és empatikus vagyok mindenkivel szemben, a tudásom legjavát teszem bele minden alkalommal, legyen szó régi vagy új vendégemről.

Imádom a festést, női, férfi és gyerek hajvágást egyaránt. Viszont ami a legnagyobb örömet adja számomra, amikor egy menyasszonyi frizurát készíthetek el, hisz fantasztikus dolog azt a pillanatot átélni a munkám során, amikor valaki a nagy napra készül.

Kedves vendégem írta rólam: "A legjobb fodrászt kaptam - Mező Henit! Kicsit aggódtam a frizurám megváltoztatásától, de meg vagyok vele elégedve! Csodálatosan néz ki a hajam, köszönöm!" - Y. Valeria

Remélem hamarosan találkozunk!