Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Pócsik-Róth Zsuzsanna

Pócsik-Róth Zsuzsanna

Art Kéz-és Lábápoló

2024. február óta csapatunk tagja

18 db 5 csillagos értékelés

BudaSziasztok!

Számomra már egész fiatal koromban világossá vált, hogy mindenképp olyan szakmát szeretnék választani, amiben kifejezhetem a kreativitásom és az alkotásaimmal megszépíthetem az emberek napját.

Miután elvégeztem a porcelán készítő képzést, 2010-ben megszereztem a kéz-és lábápoló, műkörömépítő képzést is és azóta is aktívan dolgozom a szakmában.

4 évet töltöttem Londonban, ahol az angol nyelvtudásom is fejleszthettem. Hatalmas szakmai ugrásnak érzem, hogy külföldön is ismerik a nevem, mint professzionális kéz-és lábápoló.

Nagyon sok új technikát és módszert tanultam a kollégáimtól, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Köszönöm, hogy az A-list csapatát erősíthetem.

Remélem hamarosan találkozunk!Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató