Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Rab Éva Anna

Rab Éva Anna

Art Director

Pest11 éve vagyok fodrász, és 2012-től erősítem az A-list csapatát, mint Top Artist.


Szerencsésnek érzem magam abban, hogy nagyon hamar megtalálom a közös hangot a vendégekkel, amikor először jönnek hozzám. Első pillantásra tudom már, mi az, ami jól áll nekik. Emellett imádom, a női, félhosszú vágás szárítást, és erősségem a festés, melírozás, vagy a brazil egyenesítés is.


Szeretem, hogy tudok segíteni vendégeimnek egy frizura által a mindennapok sikerében, szeretek önbizalmat adni az embereknek, és megérteni Őket. Olyan vendégek járnak hozzám, akik szeretik a finom, nőies formákat, de nem csinálom mindig ugyanazt a formát, vagy vágást, sokszor csempészek egy kis csavart az alkotásaimba. Sokszor jönnek hozzám nehezen kezelhető, göndör, dús hajú vendégek, akik nem bánnak otthon hajukkal.


Az A-list számomra egy nagyon meghatározó pont, Galgóczi Zsuzsa által egy teljesen új világ nyílt meg számomra. Új vágások, új formák, a Redken csillogó színei, professzionális termékek magas skálájából válogathatok nap, mint nap a vendégeimnek.


Profi csapat jellemzi az A-list-et, sok tervem van, amit szeretnek itt megvalósítani. Rengeteg képzésre járok, folyamatosan fejlesztem magam, es tanulok, hogy még profibb fodrász válhasson belőlem.