Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG
Sárkány Krisztina

Sárkány Krisztina

Kozmetikus

Buda„Szépség, egészség, lelki harmónia." 

 

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani minden szépülni vágyó vendégemnek. 

Célom, hogy kezeléseim hozzájáruljanak a bőr egészségéhez és szépségéhez. Holisztikus szemlélettel közelítek a test és a szépség kérdéseihez, igyekezve természetes és hatékony megoldásokat nyújtani igény szerint.

Fontos számomra, hogy vendégeimmel hosszú távú munkakapcsolat alakuljon ki a maradandó, látványos eredmények érdekében.

 

Örülök, hogy a hozzám látogatók nem csak megpihennek a rohanó hétköznapok forgatagában, hanem szinte új emberré szellemülnek át a kezelések végére.

 

Nagy körültekintéssel választottam ki az általam használt kozmetikumcsaládot. Hosszú évek óta vegetáriánusként élek, mindig is fontos volt számomra az állatok védelme és a környezet megóvása.

 

Megismerve a PHYT’S célkitűzéseit, nem volt kérdés, hogy a PHYT’S-el szeretnék dolgozni. Hiszem, és nap mint nap tapasztalom, hogy a 100%-ban természetes professzionális anyagok megfelelő szakmai tudással párosulva tartós, eredményes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. 

 

Az A-list Salon & SPA-ban ismertem meg a Belico lenyűgöző világát, melyet nagyon megszerettem az elmúlt évek során. Az intelligens bőrápolás egy új dimenziót nyitott meg számomra a Belico hight-tech megoldásaival. Arckezelései, otthoni bőrápolási formulái rendkívül hatékonynak bizonyultak, és látványos eredményt adnak bármilyen bőrtípusnak.

 

Gyere el Te is, ha szeretnél bőröd állapotán változtatni, vagy ha csak egyszerűen pihenésre vágysz!