Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Szaniszló Zita

Szaniszló Zita

Art Kéz- és Lábápoló

2023. május óta csapatunk tagja

98 db 5 csillagos értékelés

PestSziasztok!

Otthonosan érzem magam a szépségipar világában, hisz egy igazi szerelem szakma számomra, amiben annyira ki tudok bontakozni, amennyire csak lehet. Édesanyám szakma iránti szeretete ösztönzött engem is arra, hogy kéz-és lábápoló váljon belőlem. 

Az A-list Salon & Spa pesti szalonjában lehetőséget kaptam arra, hogy ne csak egy “gyors” körömszalonban tudjam megállni a helyem. Olyan szakmai támogatásra, oktatásra kaptam itt lehetőséget, amiről előtte csak álmodni mertem. 

Igaz, még csak most kezdem bontogatni a szárnyaimat, de már olyan sok pozitív vendég visszajelzést kaptam, ami nagyon nagy örömmel tölt el és lelkesít a további fejlődésemben. 

Kedves vendégem írta rólam: "Minden alkalommal tökéletesen elégedetten távozom. Szép, tiszta és igényes hely, mindenki nagyon udvarias és kedves a vendégekkel. Mindenkinek ajánlom!" - V. Orsolya

Remélem hamarosan találkozunk!Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató