Időpontkérés

Szeretettel várunk!

 A-list Buda
 

Galgóczy Zsuzsanna 2003-ban alapította az A-list Salon & SPA hálózatot melynek első üzlete a vendégeink körében közkedvelt budai szalonunk volt. A ma már flagship üzletként ismert szépségszalon újra és újra bevonzza a szépségrituálékra és a különleges kényeztetésre vágyókat, illetve a csapat számára is fontos szerepet tölt be. Itt zajlanak fodrászkollégáink elengedhetetlen és rendszeres szakmai továbbképzései ami által páratlan professzionális szolgáltatásokat nyújtunk minden egyes alkalommal. 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy az A-list Salon & SPA elsőként mutatta be és alkalmazta a Redken 5th Avenue márka termékeit Magyarországon, amelyek a legmagasabb szintű minőséget képviselik a hajfestés és hajápolás világában. Ennek fényében, valamint a piaci trendek és a vásárlói igények folyamatos kielégítését előnybe helyezve szolgáltatásainkat évről évre bővítjük. 

 

A szalon egyedülálló környezetében kiemelkedő fodrászaink mellett képzett kozmetikus, masszőr, kéz- és lábápoló kollégáink is szeretettel várják a szépülni vágyó vendégeket.

 

Szolgáltatások

Budai szépségszalonunkban igénybe vehető szolgáltatásokFoglalás

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 27.

+36-30-515-99-44


salon@a-list.hu

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek 8:00 - 20:00
Szombat 9:00 - 18:00