Törzsvásárlói program
HU | ENG

A-list Salon & Spa

Az A-list Salon&Spa szakembereinek küldetése, hogy Te exkluzív, személyre szabott szolgáltatásokban részesülhess, és egy kifinomult, barátságos környezetben szépülhess úgy, hogy közben lelkileg is feltöltünk. Prémium, nemzetközileg is elismert márkákkal, valamint szakembereink folyamatos saját és nemzetközi oktatásaival biztosítjuk számodra a maximális figyelmet és hatékonyságot! Ismerd meg csapatunkat, tudj meg többet rólunk és a szalon filozófiájáról, történetéről!


17
éve működünk
1 588
törzsvendég
199 374
igénybevett szolgáltatás
4
szalon
52
kolléga
802
5*-os visszajelzés

Szolgáltatásaink

Hair

Hair

At our salon we take care of the health of your hair with luxury Redken products and use our special, personalized haircut to ensure you get the best hairstyle for you.

Tovább
Facials & Waxing

Facials & Waxing

In our cosmetics, we provide you with effective cosmetic solutions from the exclusive cosmetic brand PHYT'S and BELICO.

Tovább
Manicure

Manicure

We offer a wide range of hand care, manicure and nail services to make sure you get what you want.

Tovább
Pedicure

Pedicure

In our pedicure services we welcome our male and female guests also who want to experience the pampering foot care experience.

Tovább
Massage

Massage

If you are looking for harmony and relaxation, we are waiting for you in our salon with a variety of massages for body and soul refill.

Tovább
Fish Pedicure

Fish Pedicure

Our so popular Fish pedicure service is a natural and gentle way to keep your skin healthy and velvety soft.

Tovább
A-list Shop

A-list Shop

Webshopunkban luxus hajápolási termékekkel várunk, hogy haza is vihesd magaddal szekértelmünket és a prémium hajápolás élményét, de akár exkluzív szolgáltatásainkat is megvásárolhatod itt, ha a tökéletes ajándékot keresed.

Shop
Oktatás fodrászoknak

Oktatás fodrászoknak

Ismerd meg a legújabb, legmodernebb technikákat valódi szakemberektől! Kis csoportos, elméleti és gyakorlati oktatásokkal vár Art Directorunk, ha szeretnéd professzionális környezetben elsajátítani a legújabb trendeket.

További információ hamarosan!