Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

A-list Salon & Spa

A vendégeink és saját magunk érdekében, újra felvesszük a maszkot és fokozottabb figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre.
Szalonjainkban minden Vendégünk számára biztosítunk kézfertőtlenítőt a recepción, és szeretnénk megkérni minden Vendégünket a fertőtlenítő használatát érkezéskor.

Az A-list Salon&Spa szakembereinek küldetése, hogy Te exkluzív, személyre szabott szolgáltatásokban részesülhess, és egy kifinomult, barátságos környezetben szépülhess úgy, hogy közben lelkileg is feltöltünk. Prémium, nemzetközileg is elismert márkákkal, valamint szakembereink folyamatos saját és nemzetközi oktatásaival biztosítjuk számodra a maximális figyelmet és hatékonyságot! Ismerd meg csapatunkat, tudj meg többet rólunk és a szalon filozófiájáról, történetéről!


17
éve működünk
1 524
törzsvendég
208 156
igénybevett szolgáltatás
4
szalon
49
kolléga
827
5*-os visszajelzés

Szolgáltatásaink

Fodrászat

Fodrászat

Fodrászatunkban Redken luxus termékekkel vigyázunk hajad egészségére, és speciális, személyre szabott hajvágási módszerünkkel biztosítjuk a leginkább hozzád illő frizura elkészítését.

Tovább
Kozmetika

Kozmetika

Kozmetikánkban a PHYT’S és BELICO exkluzív kozmetikai márka termékeivel nyújtunk Neked hatékony bőrápolási megoldásokat.

Tovább
Masszázs

Masszázs

Ha harmóniára és kikapcsolódásra vágysz, szalonunkban a legkülönbözőbb masszázsokkal várunk a testi-lelki feltöltődéshez.

Tovább
Manikűr

Manikűr

Széles körben kínálunk különböző kézápoló, manikűr és műköröm szolgáltatásokat, hogy biztosan Te is megtaláld amire vágysz.

Tovább
Halpedikűr

Halpedikűr

Az oly népszerű Halpedikűr szolgáltatásunk természetes, és kíméletes módon varázsolja a bőrt egészségessé és bársonyosan puhává.

Tovább
Pedikűr

Pedikűr

Pedikűr szolgáltatásaink keretében szeretettel várjuk férfi és hölgy vendégeinket, akik szeretnék megtapasztalni a kényeztető lábápolás élményét.

Tovább
A-list Shop

A-list Shop

Webshopunkban luxus hajápolási termékekkel várunk, hogy haza is vihesd magaddal szekértelmünket és a prémium hajápolás élményét, de akár exkluzív szolgáltatásainkat is megvásárolhatod itt, ha a tökéletes ajándékot keresed.

Shop
Oktatás fodrászoknak

Oktatás fodrászoknak

Ismerd meg a legújabb, legmodernebb technikákat valódi szakemberektől! Kis csoportos, elméleti és gyakorlati oktatásokkal vár Art Directorunk, ha szeretnéd professzionális környezetben elsajátítani a legújabb trendeket.

További információ hamarosan!