Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Manikűr

Manikűr

A-list kézápolás

Szalonunk egy olyan hely, ahol a minőségi anyagok, és a legújabb technikák mellett, vezető tréner biztosítja kollégáink szakmai felkészültségét.

Minőségi anyagokat számunkra az OPI, CND és a VICTORIA VYNN tartós lakkjai biztosítják.

Tartós lakkjaink oldhatóak és lenövésmentes technikával készülnek és tökéletesen működnek. Az erősített lakkozáshoz a KODI RUBBER anyagát használjuk, ami a benne található kaucsuk erejével ad tartósságot és rugalmasságot a megerősített körmöknek.

Az eszközök maximális fertőtlenítése érdekében a Titanox orvosi szárazhős hőlégsterilizáló gép van a mindennapos segítségünkre.

Exkluzív szakemberünk, Pantoleon Alice Magyarország egyik vezető iskolájában tart egyéni és csoportos tréningeket tanulóinak. Évente több, mint 300 tanuló szavaz neki bizalmat az iskolában, ahol oktat.

Szakembereink rendszeres szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ezért vendégeinknek differenciált árainkon tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat.

Abban hiszünk, hogy lábápoló kollégáink az idő elteltével, folyamatos gyakorlással és sikeres szakmai vizsga letételével tudnak:

Senior, Art, Art Director és Exkluzív szintekre lépni.

Kollégáink szakmai besorolása

Csapatunk kéz-és lábápoló szakemberei az  A-list és a szakmában eltöltött idő alapján:

Senior

Art

Art Director

Exkluzív

kéz kategóriákban dolgoznak.

Normal kategóriában dolgozó kollégáink frissen kerültek be az A-list csapatába. 

Senior kategóriában legalább 1 éve dolgoznak a szakmában és már sikeresen levizsgáztak. Rendszeres tréningeken vesznek részt, ezzel erősítik tudásukat szalonunkban.

Art kategóriában a magas minőség mellett, konzultációval segítik megvalósítani vendégeink egyéni kívánságait. Ők több éves szakmai tapasztalattal és A-list múlttal rendelkeznek.

Art Director kategóriában vannak csapatunk "alkotói", akik a magas minőség mellett, szakmailag felügyelik a kollégákat. Vendégkörük visszajáró, ezért új vendéget kizárólag ajánlás alapján tudnak hozzájuk foglalni.

Exkluzív kategóriában vezető oktatónk, Pantoleon Alice fogadja vendégeit.

Szolgáltatásaink

Amikor belépsz bármely A-list szalonunkba, recepciós koordinátorunk és
szakemberünk fogad Téged. Igény szerint megkínálunk friss kávéval, teával, frissítő pohár vízzel.

Szolgáltatás közben, hogy néhány órára kiszakadj a rohanó hétköznapokból, igyekszünk igényeidnek megfelelően kiszolgálni Téged.

LAKKOZÁS KÉZEN:

Tökéletes választás két signature manikűr között. 

A kezelés lépései: körömformázás, a körömágy ívének kialakítása, lakk csere, hidratáló és tápláló krémezés.

SIGNATURE MANIKŰR:

Klasszikus orosz manikűr lenövésmentes technikával. Igény szerint erősített gél lakkozással.

A kezelés lépései: a meglévő lakkréteg eltávolítása (oldással vagy gyémánt csiszolófej használatával), körömformázás egyszer használatos reszelővel, kézi vagy orosz manikűr elkészítése a körmeidhez igazítva (körömforma kialakítása, felesleges bőrréteg eltávolítása - letisztítása a lenövésmentes technikához), tartós lakkozás igény esetén erősített technikával, befejezésül nyugtató krémezés.

Image

JAPÁN MANIKŰR:

Klasszikus orosz manikűr méhviaszos polírozással, amely ragyogó fényt és körmeinek egészséges, ápolt hatást kölcsönöz. Ajánljuk azoknak, akik a természetesség hívei és szeretnének tartós, ápolt hatást kezeiken.

Image

MŰKÖRÖM:

műkörömépítésben elsősorban a természetességre, a finomságra és a nőiességre fektetjük a hangsúlyt. Szalonjainkban zselés műkörömépítést végzünk, amivel azoknak a hölgyeknek is gyönyörű körmöket tudunk varázsolni, a kiknek saját körmei vékonyak,  gyengék vagy sérülékenyek.

Image

Kéz- és lábápolóinkManikűr szolgáltatásaink az alábbi szalonokban vehetők igénybe

A-list Buda

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.
+36-30-515-99-44
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás

A-list Pest

1051 Budapest, József Nádor tér 8.
+36-70-615-12-00
salon@a-list.hu

Árak Online időpontfoglalás
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató