Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG

Az A-list Story

Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, tulajdonosok
Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, tulajdonosok

Galgóczy Zsuzsanna vagyok, mesterfodrász, az A-list Salon & Spa és a Spirit Nail Spa megálmodója.

A szalonok működtetése mellett, heti két napban exklúzív fodrászként dolgozom a budai oldalon. Boldoggá tesz, hogy francia hajvágási technikával varázsolhatom szebbé vendégeim frizuráját. Nagy figyelmet fordítok kollégáim szakmai oktatására, legyen szó hajvágásról, hajfestési, illetve melír technikákról.

Mivel a holisztikus szemléletmód életem szerves részévé vált, vendégeimre ráhangolódva megérzem lelkemben, milyen frizura illik leginkább testi-lelki alkatukhoz, életvitelükhöz, adottságaikhoz, személyiségükhöz és életkorukhoz. 

Kollégáimat is arra tanítom, hogy a holisztikus szemléletmódot képviseljék az A-list Salon & Spa minden területén.

Első szalonom a Szilágyi Erzsébet fasoron 2003-ban nyílt meg, kisfiam születésével egy időben. Férjem, Pintér József, aki megismerkedésünkkor hivatásos tűzoltóként  dolgozott, egyik meditácója alkalmával lelkében megérezte, hogy az új útja a fodrászat varázslatos világa felé vezet. 40 évesen úgy döntött, hogy kijárja a fodrász iskolát, az ezt követő évben pedig mellettem tanult tovább. 

2011-ben elérkezettnek láttuk az időt, hogy megnyissuk újabb szalonunkat a József nádor téren. Szakmai fejlődését francia oktatóval fejlesztette tovább. 

2015 is egy sikeres év volt számunkra, mert lehetőséget kaptunk arra, hogy elsajátítsuk a Dessange balayage technika fortélyait, amelyben maximálisan ki tudott teljesedni. 

Mivel a fejlődés nálunk sosem áll meg, ezért a József Nádor téren egy új szalon megnyitásának lehetőségét kaptuk az élettől, így rég dédelgetett álmunkat 2018-ban sikerült megvalósítanunk. Utazásaink során nagyon érdekes és imponáló volt azt látni, hogy a világ különböző pontjain speciális kéz- és lábápoló szalonokkal találkozhattunk. Ennek köszönhetően létrehoztuk a Spirit Nail Spat-t Budapest szívében, ahol kizárólag a kéz és láb ápolására helyezzük a hangsúlyt.

Egy pár szó magamról: 

Szakmai tudásom alapjait a párizsi Jacques Dessange szalonban eltöltött 4 év alapozta meg. Ez alatt az idő alatt a francia hajvágási technika a szerelmemmé vált. Úgy érzem megtaláltam benne mindazt a holisztikus szemléletet, amit több, mint 20 éve képviselek.

Mivel ezt követően az élet egy luxushajóra irányított, onnan az amerikai életérzés értékeivel gazdagodva tértem haza, amelynek köszönhetően négy alappillér vált a hitvallásom részévé:

 • A-list protokoll kialakítása,
 • szakmai elhivatottság,
 • holisztikus látásmód,
 • oktatás.

Kiskorom óta életem szerves része a spiritualitás, viszont ahogy a munkámban, a lelki fejlődésemben is kerestem a szellemi vezetőmet. Sok mindenen mentem keresztül Édesapám elvesztése után 17 éves fejjel, Ő volt a támasz a "szeretet" az életemben. Ekkor döntöttem úgy, hogy elkezdem keresni a saját utamat, ami 10 év spirituális tapasztalással járt. A végső döntés, hogy elhagyom az országot, mert senki nem ért meg úgy igazán, a legnagyobb fordulatot hozta az életembe, amire nem is számítottam.

Amerikából hazaérve kialakítottam egy szépségszalont a Mammut bevásárlóközpontban, ahol a sors egy vendégen keresztül eljuttatott Sághy Enikőhöz, akitől választ kaptam, hogy mi is a teendőm ebben az életben: "Én nem tudhatom, hisz ez a Te életed, de abban tudok segíteni, hogy meglásd." Segített 20 éven keresztül.

Rámutatott az igaz valóságomra és az önismeret fontosságára az életemben. A megfelelés az életünkben, egy Anya kép, ami csak ránk figyel, ezt testesítette meg bennem. Az irigység is óriási volt bennem irányába, mert egy olyan tiszta lélek, akivel Én még sosem találkoztam. Többször lettem "elbocsátva", az utamra engedve, hogy  lépjem meg a fejlődésemet és találjam meg azt, aki vagyok, úgy, hogy nem alakítok ki függőséget senkivel. A Teremtő önismeret módszer akkor válhat életed részévé, ha megvan benned a kitartás és az erő a szembesüléshez. Ez nem egy könnyű út, de aki ezt az utat választotta rá fog találni. Kívánom mindenkinek, hogy ebben az életében tapasztalja meg mindazt, amit én kaptam általa.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Sághy Enikőnek, Teremtő Önismeret Közvetítőnek, hogy 2001 óta 20 éven keresztül állt mögöttem rendíthetetlen hitével és szeretetével. Módszerének köszönhetem, hogy az életem ott tart, ahol most vagyok.

Sághy Enikő honlapja:

https://teremtoonismeret.hu

Ismerd meg munkatársainkat!

Professzionális csapatunk tagjai a szakmai tudásuk és az A-list Salon-ban eltöltött idő alapján más - más szinteken érhetőek el, legyen szó a fodrászatról, manikűr-pedikűrről vagy kozmetikáról is egyaránt.

Szakembereink kiválasztásában nagy figyelmet fordítunk a lelki tisztaságra és az önismeretre való nyitottságra, legyen szó kezdő vagy már gyakorlott kollégáról egyaránt.


Munkatársaink

Miben más az A-list?

VIP
Exkluzív környezet, különleges figyelem
Hajvágási technika
Személyre szabott hajvágási technika
Nemzetközi oktatások
Aktuális trendek folyamatos ismerete
Elismert márkák
Elismert, prémium márkákat használunk
Webshop
Webshopunkból haza is viheted a prémium hajápolást
Teljes körű kikapcsolódás
Különleges szolgáltatásokat kínálunk

Az A-list szalonok

Buda

A-list Buda

A ma már flagship üzletként ismert budai szalonunk a fodrászat mellett a kozmetikában és a manikűr-pedikűrben is magas minőséget képvisel.

Szolgáltatásaink

 • Fodrászat
 • Kozmetika
 • Manikűr
 • Pedikűr
 • Férfiaknak
 • Csoportos foglalás
 • Esküvői ajánlataink
Online időpontfoglalás
Pest

A-list Pest

Szolgáltatásaink

 • Fodrászat
 • Kozmetika
 • Manikűr
 • Pedikűr
 • Halpedikűr
 • Férfiaknak
 • Csoportos foglalás
 • Esküvői ajánlataink

A külföldiek körében is rendkívül népszerű üzletünk pezsgő és élettel teli légkörével várja minden szépülni és kikapcsolódni vágyó vendégét. A belváros szívében a manikűr-pedikűr szolgáltatás mellett a fodrászat és a kozmetika is nagyon elismert és magas minőséget képvisel.

Online időpontfoglalás
Spirit Nail Spa

Spirit Nail Spa

Megújulást biztosít manikűr-pedikűr szolgáltatásainkban, nőknek és férfiaknak egyaránt. A belváros szívében mini luxus szalonunk pároknak is egyedülálló ellazulást és feltöltődést kínál.

Szolgáltatásaink

  Online időpontfoglalás


  Szeretettel várunk, az A-list szalonokban!


  Online időpontfoglalás

  Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató