Promóciók | Törzsvásárlói program
HU | ENG

Az A-list Story

Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, tulajdonosok
Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, tulajdonosok

Galgóczy Zsuzsanna vagyok, mesterfodrász, az A-list Salon & Spa és a Spirit Nail Spa megálmodója.

A szalonok működtetése mellett, heti két napban exklúzív fodrászként dolgozom a budai oldalon. Boldoggá tesz, hogy francia hajvágási technikával varázsolhatom szebbé vendégeim frizuráját. Nagy figyelmet fordítok kollégáim szakmai oktatására, legyen szó hajvágásról, hajfestési, illetve melír technikákról.

Mivel a holisztikus szemléletmód életem szerves részévé vált, vendégeimre ráhangolódva megérzem lelkemben, milyen frizura illik leginkább testi-lelki alkatukhoz, életvitelükhöz, adottságaikhoz, személyiségükhöz és életkorukhoz. 

Kollégáimat is arra tanítom, hogy a holisztikus szemléletmódot képviseljék az A-list Salon & Spa minden területén.

Első szalonom a Szilágyi Erzsébet fasoron 2003-ban nyílt meg, kisfiam születésével egy időben. Férjem, Pintér József, aki megismerkedésünkkor hivatásos tűzoltóként  dolgozott, egyik meditácója alkalmával lelkében megérezte, hogy az új útja a fodrászat varázslatos világa felé vezet. 40 évesen úgy döntött, hogy kijárja a fodrász iskolát, az ezt követő évben pedig mellettem tanult tovább. 

2011-ben elérkezettnek láttuk az időt, hogy megnyissuk újabb szalonunkat a József nádor téren. Szakmai fejlődését francia oktatóval fejlesztette tovább. 

2015 is egy sikeres év volt számunkra, mert lehetőséget kaptunk arra, hogy elsajátítsuk a Dessange balayage technika fortélyait, amelyben maximálisan ki tudott teljesedni. 

Mivel a fejlődés nálunk sosem áll meg, ezért a József Nádor téren egy új szalon megnyitásának lehetőségét kaptuk az élettől, így rég dédelgetett álmunkat 2018-ban sikerült megvalósítanunk. Utazásaink során nagyon érdekes és imponáló volt azt látni, hogy a világ különböző pontjain speciális kéz- és lábápoló szalonokkal találkozhattunk. Ennek köszönhetően létrehoztuk a Spirit Nail Spat-t Budapest szívében, ahol kizárólag a kéz és láb ápolására helyezzük a hangsúlyt.

Egy pár szó magamról: 

Szakmai tudásom alapjait a párizsi Jacques Dessange szalonban eltöltött 4 év alapozta meg. Ez alatt az idő alatt a francia hajvágási technika a szerelmemmé vált. Úgy érzem megtaláltam benne mindazt a holisztikus szemléletet, amit több, mint 20 éve képviselek.

Mivel ezt követően az élet egy luxushajóra irányított, onnan az amerikai életérzés értékeivel gazdagodva tértem haza, amelynek köszönhetően négy alappillér vált a hitvallásom részévé:

 • A-list protokoll kialakítása,
 • szakmai elhivatottság,
 • holisztikus látásmód,
 • oktatás.

A mai napig, amikor tehetem, francia trénerem segítségével tovább képzem magam. Szinte már barátként vagyunk egymás életében, lassan több, mint 20 éve. Ez a technika áthatja a szakmai fejlődésemet és a pályafutásomat egyaránt.

Kiskorom óta életem szerves része a spiritualitás, viszont ahogy a munkámban, a lelki fejlődésemben is kerestem a szellemi vezetőmet. Amerikából hazatérve ismehettem meg Sághy Enikőt, aki rámutatott igaz valóságomra és az önismeret fontosságára az életünkben. Ma már életem szerves részévé kezd válni a Teremtő önismeret módszer és technika. Céljaim között szerepel hogy mind szélesebb körben tudjam terjeszteni mindazoknak, akiknek egyedi kódjukban szerepel ennek a tudásnak a megszerzése.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Sághy Enikőnek, Teremtő Önismeret Közvetítőnek, hogy 2001 óta segíti utamat hitével és óriási szeretetével. Módszerének köszönhetem, hogy az életem ott tart ahol most vagyok.

Nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe Sághy Enikő honlapját: 

https://teremtoonismeret.hu

Csapat

Ismerd meg munkatársainkat!


Munkatársaink

Miben más az A-list?

VIP
Exkluzív környezet, különleges figyelem
Hajvágási technika
Személyre szabott hajvágási technika
Nemzetközi oktatások
Aktuális trendek folyamatos ismerete
Elismert márkák
Elismert, prémium márkákat használunk
Webshop
Webshopunkból haza is viheted a prémium hajápolást
Teljes körű kikapcsolódás
Különleges szolgáltatásokat kínálunk
 

Az A-list szalonok

Buda

A-list Buda

A ma már flagship üzletként ismert szépségszalon újra és újra bevonzza a szépségrituálékra és a különleges kényeztetésre vágyókat.

Szolgáltatásaink

 • Fodrászat
 • Kozmetika
 • Manikűr
 • Pedikűr
 • Férfiaknak
 • Esküvői ajánlataink
Online időpontfoglalás
Pest

A-list Pest

Szolgáltatásaink

 • Fodrászat
 • Kozmetika
 • Manikűr
 • Pedikűr
 • Halpedikűr
 • Férfiaknak
 • Esküvői ajánlataink

A külföldiek körében is rendkívül népszerű üzletünk pezsgő és élettel teli légkörével várja minden szépülni és kikapcsolódni vágyó vendégét. Ebben a szalonban egyedülálló spa kezelésekkel biztosíthatjuk vendégeink testi-lelki feltöltődését, külön erre a célra kialakított helyiségben. Emellett a szalon különlegességei közé tartozik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő halpedikűr szolgáltatás is.

Online időpontfoglalás
Spirit Nail Spa

Spirit Nail Spa

A Spirit Nail Spa testi, lelki és szellemi megújulást, kiemelkedő luxus szolgáltatásokat és feledhetetlen spa élményt biztosít Hölgyeknek és Uraknak egyaránt, a belváros szívében. Ha fontos, hogy kezeit és lábait kiemelkedő minőségű termékekkel ápoljuk, engedje, hogy feltárjuk Ön előtt a valódi prémium pedikűr és manikűr szolgáltatások világát!

Szolgáltatásaink

  Online időpontfoglalás


  Szeretettel várunk, az A-list szalonokban!


  Online időpontfoglalás