Promóciók | Törzsvásárlói program | Blog
HU | ENG
Rab Éva Anna

Rab Éva Anna

Exkluzív Fodrász - Franchise partner

2011. december óta csapatunk tagja

838 db 5 csillagos értékelés

Pest

 

Sziasztok!

Én vagyok az, aki már ősidők óta, egészen pontosan 2012 óta erősíti az A-list csapatát.

Galgóczy Zsuzsi által egy teljesen új világ nyílt meg számomra, nagyon büszke vagyok rá, hogy megismerhettem a francia fodrászat világát. Mindig is nagyon vonzott, hisz a finom nőies vonalak és a könnyen elegancia jellemzi ezt a stílus világot. 

Szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam azt a helyet, ahol a szakmai fejlődés mellett, az emberi oldal is nagyon erős, hisz számomra a közös munka, az egymás iránt mutatott tisztelet alapja, amit itt meg is kapok a mindennapokban!

Franchise partnerként kapcsolódom az A-list Salon & Spa-hoz, a József Nádor téri szalonban exkluzív fodrászként erősítem a csapatot.

Számomra fontosak a megérzéseim, ezért már első pillantásra tudom, mi az, ami jól áll, mi az, ami magabiztossá és különlegessé varázsol Téged!

Erősségeim között szerepel a festés, a melírozás, valamint a brazil keratinos hajegyenesítés.

Kedves vendégem írta rólam: "Nagyon szeretek Évihez járni. Vidékről járok fel hozzá, mert senki nem tud úgy hajat vágni, mint Ő." - S. Viktória

Remélem hamarosan találkozunk!

Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató