Időpontkérés

A legújabb Női hajvágás trendekben a nőiesebb formák kedvelői és a félhosszú frizurák szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő, legdivatosabb stílust!

Az A-list Salon&Spa fodrászati arculatának alapvető meghatározója egy olyan egyedi hajvágási  technika, amely a nőiességet helyezi előtérbe – lágy dinamika, könnyed elegancia és finom vonalak jellemzik. Fodászaink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a vendég hajtípusával, arcszerkezetével, személyiségével, életstílusával és aktuális életszakaszával harmonizáló frizurát alakítsanak ki, amely otthon is könnyen kezelhető. Ennek az  egyedülálló hajvágási technikának és a holisztikus szemléletmódnak köszönhetően Vendégeinknek a legújabb trendeket is személyre szabottan tudjuk beilleszteni küllemükbe, így az elkészített frizurák nem csak divatosak, hanem valóban jól is állnak viselőiknek. 

Női hajvágás trendek 2018 : A félhosszú hajkoronák

2018-ban is hódítanak a félhosszú frizurák, melyek nem csak trendi megjelenést, hanem könnyebb készűlödést is garantálnak a mindennapokban. A bob formára jellemző átmenetes hosszúság helyett, idén a finomabb fokozatosság lesz a jellemzőbb, sőt az egy hosszú formák is közkedveltek lesznek, melyek egyenesen és hullámosan is fantasztikusan mutatnak!

A félhosszú frizurákat még egyedibbé lehet varázsolni egy jól megválasztott színnel vagy egy balayage melírral! Kérd balayage szakértőink segítségét, akik megtalálják a hozzád leginkább illő színt, hogy frizurád még jobban tükrözze egyinségedet!

Női hajvágás trendek 2018: A hosszú haj- az örök klasszikus

A hosszú haj az örök jolly joker, ami sohasem megy ki a divatból. A legnépszerűbb forma az egyhossz lesz 2018-ban, melynek különlegessége pont az egyszerűségében rejlik. A letisztultságnak köszönhetően ehhez a formához többfée hajviselet, formázás, sőt még melír is tökéletesen passzol. Megjelenésünket egy jól megválasztott színnel vagy melírral még egyedibbé tehetjük. 

Az A-list szalonok szakemberei az aktuális divat szerint készítik el álmaid frizuráját, ám személyres szabottan, így a végeredmény mindig tökéletesen harmonizál veled. 

Újítsd meg Te is frizurád a legújabb trendek szerint! Kérd szakértő fodrászaink segítségét, akik megtervezik számodra, a hozzád tökéletesen illő frizurát! Érdekesnek találtad ezt a cikket?
Kapcsolódó témáink: Trend Pedikűr Nyereményjáték Masszázs Manikűr Kozmetika Kéz- és lábápolás Halpedikűr Fodrászat Esküvő Csomagok A-List Salon&SPA